Wycieczka klas 4

12 października uczniowie klas czwartych wzięli udział w wyjątkowych warsztatach kulinarnych oraz aktywnie spędzili czas w sali zabaw.
Wycieczkę rozpoczęliśmy od porannego spaceru po pszczyńskim parku, przy okazji odwiedzając ciekawe i historyczne miejsca oraz obserwując piękną przyrodę w jesiennej odsłonie. Po dotarciu na miejsce uczniowie ochoczo wzięli się do przygotowywania potraw kuchni świata - wlasnoręcznie ulepili pierogi w wersji słonej i słodkiej oraz przygotowali francuski deser - fondant. Wszystkie dania zostały zjedzone ze smakiem. W sali zabaw uczniowie wesoło spożytkowali swoją energię w basenie z kulkami, na zjeżdżalniach, drabinkach i innych atrakcjach.
W drodze powrotnej wymieniali się swoimi pozytywnymi wrażeniami, zatem wyjazd do Pszczyny był doskonałą zabawą dla uczniów oraz okazją do wielu różnych aktywności.

[MP, KW]

Współpracujemy
Wiedziałeś, o tym, że używasz starej wersji przeglądarki Internet Explorer? Zaktualizuj przeglądarkę teraz!